🟦کلاهبرداری بروکر ICM Brokers | شایعه یا واقعیت؟🟦

08 سپتامبر 2023 -

🟦کلاهبرداری آی سی ام بروکرز چقدر حقیقت دارد؟ | بررسی ادعای کاربران

 

وقتی صحبت از انتخاب یک کارگزار مثل بروکر ICM Brokers برای معاملات مالی در میان باشد، به این معنی است که قسمتی از سرمایه و سود حاصل از معاملات ما، همیشه در حساب های آن کارگزاری وجود خواهد داشت.

بسته به اینکه حجم معاملات و سرمایه در گردش شما چقدر باشد، این میزان از چند صد تا چند هزار دلار متغیر است. با توجه به این مساله، حق مسلم هر کاربر است که پیش از افتتاح حساب، تمامی جوانب همکاری با آن بروکر را سنجیده و ریسک کلاهبرداری، تقلب و تخلف در آن را ارزیابی کند.

مدتی است که بروکر ICM به کمک خدمات جذابی که برای معاملات خود در نظر گرفته است، کاربران ایرانی زیادی را جذب معاملات طلا، نفت و شاخص های بورس در حساب استاندارد خود کرده است. اسپردهای این حساب ثابت اند و از 2 پیپ شروع می شوند، نیازی به پرداخت بهره شبانه نیست و کمیسیونی از معاملات طلا اخذ نمی شود.

بدیهی است که این شرایط جذاب، مانع تخمین صحیح احتمال کلاهبرداری بروکر ICM می شود. با توجه به این حساسیت ها و با هدف صیانت از سرمایه ایرانیان، در این مقاله قصد داریم تا ارزیابی کاملی از این بروکر جذاب انجام دهیم و تمامی اخبار و شایعات پیرامون آن را گردآوری کنیم.

 

در جدول زیر، اطلاعات مرتبط با اعتبار این کارگزاری ارائه شده اند:

 

🔵برند تجاری آی سی ام بروکرز | ICM Brokers LLC
🔵درگاه افتتاح حساب ثبت نام در کارگزاری ICM
🔵سابقه فعالیت در بازار مالی 16 سال
🔵کشور شروع فعالیت ایالات متحده آمریکا
🔵رگولاتور اصلی VFSC
🔵تعداد کشورهای خدمات گیرنده 22 کشور در 5 قاره

 

🟦آیا رگوله بروکر ICM اعتبار بین المللی دارد؟

برای پاسخ به این سوال بهتر است که در ابتدا اطلاعاتی کلی درباره تنظیم کننده ها (Regulators) ارائه نماییم. رگولاتورها نهادهای نظارتی مالی هستند که بر فعالیت های بروکرها نظارت می کنند و قوانینی را برای عملکرد آن ها تنظیم می کنند.

هدف از این قوانین، محافظت از سرمایه مشتریان، جلوگیری از پولشویی و انواع تخلف های مالی است. در حالت عامیانه، رگوله ها را به سه دسته زیر تقسیم می کنند:

  • 🔵رگولاتور های عالی: شامل سازمان بورس کشورهای عضور اقدام مالی مشترک (FATF) که قوانین مالی شفافی دارند و یا سازمان های خصوصی با اعتبار و سابقه فعالیت بالا.
  • 🔵رگولاتور های خوب: متشکل از سازمان های خصوصی و دولتی با سابقه متوسط.
  • 🔵رگولاتور های ضعیف:شامل سازمان های خصوصی با سابقه کم در کشورهایی که قوانین مالی منعطف تری دارند.

 

رگولاتور مربوط به بروکر آی سی ام (VFSC) در گروه رگولاتور های ضعیف جای می گیرد اما در ادامه توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد که بدانید چرا این بروکر به دنبال کسب مجوز از تنظیم کننده های معتبر و دولتی نرفته است.

 

🟦آیا رگولاتور ها کاربران ایرانی را به رسمیت می شناسند؟

متاسفانه خیر. عدم همکاری رگولاتورها با ایران، دو جنبه مجزا دارد:

 

1-ممنوعیت فعالیت های مالی در ایران (مربوط به رگولاتورهای عالی و خوب)

همانطور که حتما مطلع هستید، تحریم های مالی عدیده ای علیه ایران به تصویب رسیده اند و از سویی دیگر، ایران از عضویت در سازمان های بین المللی شفافیت مالی امتناع کرده است. از این رو هرگونه ارتباط مالی با ایران، در گروه معاملات پرریسک قرار می گیرد و رگولاتورها اجازه این فعالیت را به بروکرها نمی دهند.

 

2-عدم ارائه خدمات پشتیبانی به کاربران ایرانی (همه رگولاتورها)

اگرچه رگوله های اصطلاحا ضعیف مشکلی با فعالیت در کشورهای پرریسک ندارند، اما در زمان بروز مشکل نیز خدمات خاصی به شهروندان این کشورها ارائه نمی کنند. به بیانی دیگر، به عنوان یک ایرانی این امکان را ندارید که از بروکر خود شکایت کرده و ضرر و زیان خود را مطالبه کنید.

 

توجه: تمامی کارگزاری های مشغول در بازار ایران در شعبه اصلی و یا در شعبی که به تازگی افتتاح کرده اند، تحت نظارت رگولاتور ها ضعیف به ایرانیان خدمات رسانی می کنند زیرا عملا چاره دیگری ندارند.

 

با توجه به این مساله چطور سلامت بروکرها را بررسی کنیم؟

درست است که اصلی ترین شاخصه رتبه بندی بروکرها را در اختیار نداریم اما موارد دیگری وجود دارند که با بررسی آنها می توان یک تخمین مناسب از وضعیت سلامت مالی یک کارگزاری به دست آورد. در ادامه این شاخصه ها را معرفی کرده و با کمک آنها، ارزیابی می کنیم که احتمال کلاهبرداری بروکر ICM چقدر است.

 

🟦ارزیابی سلامت مالی بروکر ICM | ریسک کلاهبرداری ICM Brokers چقدر است؟

پیشتر اشاره کردیم که ابزارهای دیگری نیز برای بررسی احتمال تخلف یک بروکر وجود دارند، در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:

  • 🔵 1-سابقه فعالیت بروکر
  • 🔵 2-اطلاعات مندرج در وبسایت
  • 🔵 3-سوابق ثبتی وبسایت
  • 🔵 4-نظر کاربران در شبکه های اجتماعی
  • 🔵 5-ارزیابی وبسایت های مرجع انگلیسی زبان
  • 🔵 6-کیفیت خدمات پشتیبانی
  • 🔵 7-همکاری با سایر نهادهای مالی

 

مورد اول: سابقه فعالیت مالی

بدیهی است که بروکرهای اسکم (Scam) نباید عمر طولانی ای داشته باشند. کارگزاری های متخلف به سرعت به بازار می آیند، با تبلیغات گسترده به شهرت نسبی می رسند و نهایتا ناپدید می شوند. این در حالی است که سابقه 16 ساله کارگزاری ای سی ام، شانس کلاهبرداری کارگزاری ICM را به صفر می رساند.

 

مورد دوم: صحت سنجی اطلاعات وبسایت

بروکرهای متخلف به دو دلیل عمده از اطلاعات غیر واقعی در وبسایت استفاده می کنند:

  • 1-قابلیت ردیابی شدن نداشته باشند
  • 2-زیرا عملا آدرس واقعی ای جهت ارائه ندارند

با این اوصاف، با بررسی صحت آدرس و تلفن ارائه شده در وبسایت و همچنین پیگیری اسناد ثبتی ای که بروکر در سایت خود ارائه کرده است، تخمین مناسبی از وضعیت قانونی آن می توان داشت.

در سایت آی سی ام بروکرز، یک شماره تماس ایالات متحده آمریکا و دو آدرس ثبتی در جزایر مارشال و سنت وینسنت ارائه شده اند که همگی قانونی بوده و به نام این کارگزاری (International Capital Market) به ثبت رسیده اند.

 

مورد سوم: تاریخچه ثبت دامنه اینترنتی

از دیگر شاخصه های بروکرهای متقلب می توان به تعویض مداوم دامنه اینترنتی اشاره کرد. البته این مساله به این معنی نیست که هر بروکری که دامنه های متعددی ارائه کرده است کلاهبردار و متقلب است. زیرا همانطور که می دانید، برخی بروکرها خود را ملزم به ارائه دامنه های بدون فیلتر در ایران می دانند و از این رو پس از فیلتر شدن یک دامنه، دامنه دیگری را معرفی می کنند.

با این تفاسیر وقتی سابقه ثبت وبسایت icmbrokers.com را مشاهده می کنیم، نتیجه جالبی به دست می آید. 15 سال و 10 ماه (تا امروز – 8 سپتامبر 2023)، به این معنی که ICMBrokers در تمام طول عمر خود از همین دامنه اینترنتی استفاده کرده است که نشان از سلامت این نهاد مالی دارد.

 

03کلاهبرداری بروکر ICM | کلاهبرداری بروکر ICM Brokers
سابقه ثبتی دامنه وبسایت برای بررسی کلاهبرداری بروکر ICM

 

مورد چهارم: نظر کاربران

شبکه های اجتماعی مدت هاست که جلوی هرگونه پنهان کاری خبری را گرفته اند و از این رو به سادگی می توانید، نظر حقیقی کاربران درباره یک موضوع را بدانید. با جستجوی نام آی سی ام بروکرز در توییتر و فیسبوک (شبکه های اجتماعی مورد علاقه تریدرها)، عموم نظرات مثبت اند و حکایت از شرایط مساعد این بروکر در سودآوری دارند.

اگرچه نظرات منفی نیز در برهه هایی از زمان منتشر شده اند، مانند کند بودن پردازش برداشت از حساب (در سال 2021 در کشور انگلستان) و یا کند بودن پلتفرم معاملاتی در زمان انتشار اخبار مالی.

 

مورد پنجم: مراجعه به سایت های مرجع فارکس

این وبسایت های معتبر انگلیسی زبان، از دیرباز مشغول به ارزیابی بروکرها هستند و وضعیت سلامت مالی و ریسک همکاری با بروکرها را مشخص می کنند. همه این وبسایت ها اگرچه به آفشور بودن رگوله ICMBrokers اشاره کرده اند اما آن را یک بروکر ایمن برای معاملات مالی معرفی می کنند.

برای مثال، وبسایت Ratingfx.com به کارگزاری ای سی ام نمره 8 از 10 را اختصاص داده است و نظر آن درباره این بروکر به شرح زیر است:

آی سی ام بروکرز یک کارگزاری معتبر و پر سابقه با اصالتی آمریکایی است که سپرده کاربران خود را در بانک های معتبری چون HSBD و بانک AUDI نگهداری می کند.

 

مورد ششم: کیفیت خدمات پشتیبانی

بدیهی است که یک بروکر متخلف و اسکم نمی تواند پشتیبانی مناسبی نیز ارائه نماید. از شاخصه های زیر می توانید پشتیبانی یک بروکر متقلب را تشخیص دهید:

  • 1-تاخیر در انجام درخواست ها
  • 2-عدم آگاهی صحیح از ویژگی های بروکر
  • 3-آوردن بهانه های بی اساس برای به تعویق انداختن تراکنش برداشت
  • 4-عدم پاسخگویی در ساعات موظف به خدمت

 

بررسی های به عمل آمده نشان می دهند که خدمات پشتیبانی بروکر ICM مناسب است و کیفیت قابل قبولی دارد.

 

مورد هفتم: همکاری با سایر نهاد های مالی

به نگاهی به به سابقه بروکر ای سی ام می شود قرارداد های همکاری قابل ملاحظه ای را شاهد بود. برای مثال این بروکر با بانک های HSBD و AUDI Bank به طور مستقیم مشغول به فعالیت است و سپرده ها را نزد آنها ذخیره می کند. این دو بانک، از معتبرترین بانک های بین المللی محسوب می شوند.

در سوابق همکاری این بروکر در ایران نیز می توان قرارداد همکاری با صرافی محبوب و معتبر تاپ چنج را مشاهده کرد. صرافی TC Pay تنها با بروکر های معتبر بازار ایران طرف قرارداد است و قطعا علاقه ای به خدشه دار کردن اعتبار خود نزد کاربران ایرانی را ندارد.

 

🟦شایعه کلاهبرداری بروکر ICM به علت بستن اتوماتیک معاملات آتی

این شایعه زمانی قوت گرفت که تعداد قابل توجهی از کاربران ایرانی، از بسته شدن ناگهانی پوزیشن های معاملاتی خود بر روی نمادهای آتی این بروکر شکایاتی را در شبکه های اجتماعی منتشر کردند. اگرچه ماجرا در ابتدا بسیار سرراست به نظر می رسید و انگشت اتهام همه به سوی آی سی ام بروکرز دراز شده بود، اما حقیقت ماجرا چیز دیگری بود.

بررسی های سریع گروه تخصصی کریپتو سوشال نتایج زیر را به همراه داشت:

🔵1-این بروکر قوانین ساده و روشنی را برای معاملات آتی خود وضع کرده است (و در وبسایت رسمی خود منتشر کرده است) که شامل محدودیت زمانی برای معاملات آتی است.

🔵2-علاوه بر آن، با انجام اولین ترید بر روی این نمادهای خاص، قوانین و شرایط مربوط به آنها مجددا برای کاربران به ایمیل و به صندوق پیام کابین شخصی ارسال می شود که صراحتا محدودیت زمانی آن ها را مشخص می کند.

🔵3-با نزدیک شدن به سررسید بسته شدن معاملات نیز، کاربران مجددا از طریق ایمیل نسبت به موضوع آگاه می شوند و به آنها توصیه می شود که هرچه سریعتر، وضعیت معاملات باز خود بر روی نمادهای آتی را تعیین تکلیف نمایند.

با تمام این تفاسیر، کاربران شاکی هیچ اطلاعی از قوانین حاکم بر این معاملات نداشتند و از این رو شایعه تخلف بروکر ICM را بر سر زبان ها انداخته بودند.

 

2کلاهبرداری بروکر ICM | کلاهبرداری بروکر ICM Brokers

 

🟦سخن پایانی | نظر گروه تخصصی کریپتو سوشال

 

با جمیع مواردی که به آن اشاره کردیم، صحبت از کلاهبرداری کارگزاری ICM بی معنی به نظر می رسد. حقیقت اینجاست که هیچ گزارش مستدلی از تخلف این کارگزاری نیز به ثبت نرسیده است و فعالیت این بروکر، از نظر طیف وسیعی از کاربران، سالم و مثبت ارزیابی شده است.

مساله اینجاست که هر کارگزاری در کنار ویژگی های مثبت خود، برخی از مشکلات و معایب را نیز داراست و نمی توان گفت که یک بروکر، هیچ مشکل و ایرادی ندارد. اما میزان تاثیر این مشکلات بر معامله گران متفاوت است.

برای مثال، ICMBrokers از زبان فارسی در وبسایت و اپلیکیشن خود پشتیبانی نمی کند. یک کاربر با سطح متوسط از تسلط به زبان انگلیسی هیچ مشکلی با این بروکر نخواهد داشت، این در حالی است که این عیب، یک کاربر با انگلیسی ضعیف را دچار مشکلات جدی خواهد کرد و احتمالا در شبکه های اجتماعی خود، درباره مشکلات این بروکر به کرات صحبت خواهد کرد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی و گزارش هر گونه تخلف مربوط به این کارگزاری می توانید از طریق لینک های زیر، با پشتیبانی ما در تماس باشید:

 

سوالات متداول

آیا بروکر ICM معتبر و قابل اطمینان است؟

این کارگزاری توسط VFSC تنظیم و رگوله شده است و 📅 16 سال سابقه شفاف و 🏦 4 دفتر بین المللی دارد. با این اوصاف می توان احتمال تخلف بروکر ICM را بسیار پایین ارزیابی کرد.

برای ثبت نام در این کارگزاری جذاب می توانید از لینک افتتاح حساب در ICM Brokers 📒 استفاده کنید.

چطور از سلامت مالی ICM Brokers اطمینان حاصل کنیم؟

موارد زیر نشان می دهند که ریسک کلاهبرداری بروکر ICM بسیار کم و نزدیک به صفر است:

  • 🔵 سابقه طولانی از سال 2007
  • 🔵 خدمات پشتیبانی مجرب و پاسخگو
  • 🔵 وبسایت با اطلاعات صحیح و ارائه تمامی قوانین بروکر
  • 🔵 نظر مثبت کاربران در شبکه های اجتماعی
  • 🔵 تایید وبسایت های مرجع فارکس
  • 🔵 قرارداد همکاری با سایر نهادهای مالی معتبر

درج نظر